Ikuti Kami Di    Selamat Datang!  Login / Daftar   Refferal Anda : biorich

F.A.Q

F.A.Q :..: Biorich


Dapatkan jawapan segera anda di sini.

1. Apakah sebenarnya yang ditawarkan BioRich?

BioRich merupakan sebuah syarikat pemasaran herba melalui kaedah online dan networking dimana kami melantik anda sebagai agen pemasaran roduk-produk kami dengan menawarkan pendapatan yang lumayan dan pantas

2. Adakah ianya Skim Piramid. Adakah BioRich ini mempunyai produk?

BioRich bukan skim piramid. Kami mempunyai produk dan kami mengutamakan penjualan produk kerana produk kami amat berkualiti disamping ia disertakan sijil halal serta dari kementerian kesihatan malaysia. Anda sebagai pengedar boleh melantik pengedar dibawah anda atau tidak mencari pengedar dimana anda tetap mendapat pendapatan dari jualan produk. Kami akan mengeluarkan beberapa produk lagi sesuai untuk semua golongan lelaki, wanita mahupun bayi dalam masa terdekat.

3. Apa pelan pemasaran yang disediakan untuk pengedar dan ahli?

Kami menyediakan 1 plan pemasaran untuk anda iaitu gabungan Pelan Pengguna dan Pelan Jutawan. 

4. Bagaimana saya akan menerima royalti/komisen?

Royalti/komisen akan dimasukkan ke Ewallet anda dan dari ewallet tersebut anda boleh membuat tuntutan pengeluaran atau digunakan untuk mengaktifkan mana-mana pelan yang ada di BioRich untuk tajaan anda atau sesiapa sahaja ahli BioRich. Tuntutan pengeluaran akan dimasukkan ke akaun bank anda dalam masa 2 hingga 5 hari

5. Saya berada di luar Malaysia. Bolehkah saya sertai BioRich?

Boleh. Walau dimana anda berada, walau apa warganegara anda, kami amat-amat mengalu-alukan penyertaan anda..

6. Bagaimana untuk membuat pembayaran dan menerima komisyen bagi ahli yang bukan berada di Malaysia?

Kami menyediakan perkhidmatan pembayaran melalui Paypal(kad kredit). Sila lihat di info pembayaran di laman ahli dan disana anda akan lihat logo kad kredit (logo ini hanya kelihatan untuk ahli luar Malaysia sahaja). Klik logo tersebut dan anda boleh membuat pembayaran online. Keselamatan transaksi pembayaran kad kredit adalah terjamin selamat. Untuk menerima royalti/komisen, kami akan membuat pembayaran melalui cek, TT, atau Paypal mengikut pilihan anda

7. Berapa jumlah royalti/komisen yang boleh saya keluarkan?

Tiada had maksima tetapi minima pengeluaran adalah RM50.00. 

8. Adakah saya diwajibkan untuk membuat belian setiap bulan? 

Tidak, tetapi anda tidak layak terima royalti/komisen pada bulan tersebut. 

9. Saya mempunyai ramai rakan yang mahu sertai tetapi saya tidak tahu. Bagaimana? 

Hubungi upline anda. No telefon upline anda ada terpapar di laman ahli anda. Anda juga boleh menghubungi syarikat untuk sebarang bantuan. Kami akan membuka pusat latihan tidak lama lagi untuk kemudahan semua ahli dan membuat perjumpaan setiap minggu di pusat latihan. Anda boleh bawa rakan-rakan anda ketika kami mengadakan perjumpaan mingguan.


10. Saya ada beberapa pertanyaan tetapi tiada di laman FAQ. Dimana untuk saya rujuk? 

Sila hantarkan pertanyaan anda di laman hubungi kami dan kami akan menjawab pertanyaan anda secepat mungkin.

 

 

Info Terkini Biorich

    ๐Ÿ“œ BERITA & INFO TERKINI BIORICH 17/10/2018 (RABU) ๐Ÿ“œ 
    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

    1โƒฃ INFO BIORICH
    โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—
    โœ…TAKLIMAT USAHAWAN BIORICH (TUBI) & KELAS ASAS BISNES BIORICH EDISI KHAS BERSAMA CEO :-

    ๐ŸŽ‰ Pada hari Sabtu (20/10/2018)
    ๐ŸŽ‰Masa : 9am~ 12.30pm
    ๐ŸŽ‰ Tempat : HQ BioRich

    โœ…๐ŸŽŠ Cabutan Bertuah Akan Diadakan Untuk Peserta Yang Hadirโ€ผโ€ผ๐ŸŽŠ

    โœ… ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰Penyampaian Hadiah Misteri Untuk 3 Pemenang Kempen Sale Multiple POT:KIT Untuk Fasa1๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ

    ๐ŸŽˆKursus yang disediakan:-
    1] Cara daftar ahli & vip

    2] Cara semak Hadiah Wang Tunai dan withdraw

    3] Setting hp utk Biz Biorich

    4] Seni & teknik table talk

    5] Program : Bulatkan Tekat & Ber1Hatiโค.


    ๐Ÿฅ‹Semua Usahawan yg SERIOUS hendak capai tahap berjaya Kaya, wajib hadir๐Ÿ‹โ€โ™‚๐Ÿ‹โ€โ™€.
    ๐Ÿšดโ€โ™€๐Ÿšดโ€โ™‚๐Ÿšดโ€โ™€๐Ÿšดโ€โ™‚๐Ÿšดโ€โ™€๐Ÿšดโ€โ™‚๐Ÿšดโ€โ™€

    Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi no. dibawah 

    HQ BIORICH:03-32248721
    EN ZAKI : 013-2396395
    EN SAUFI : 019-6175100
    PN NOR : 019-7725338
    PN ZAINUN : 017-2558482
    PN YUNI : 019-3880098

    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

    2โƒฃ INFO BIORICH
    โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—

    โœ…KEMPEN SALE MULTIPLE POT:KIT

    ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰Hadiah Hamper Misteri Menanti 3 Pemenang

    ๐ŸŽฏBermula tarikh:-
         ๐ŸŽˆ1 - 15/10 (FASA1)
         ๐ŸŽˆ16 - 31/10 (FASA2)

    ๐Ÿ€Dengan Syarat Yang Sangat Mudah
    โœจAhli biorich yg menaja paling ramai dan mengumpul point penajaan terbanyak seperti kiraan berikut:-
          โญD0 : 1 point
          โญD1 : 2 point
          โญD2 : 6 point
          โญD3 : 14 point

    INFO BIORICH
    โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—

    ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Program Khas Meraikan Sesiapa Yang Mengambil Pakej D3 Pada Bulan 9 DAN 10 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

         ๐ŸŽˆ Hari : Jumaat
         ๐ŸŽˆ Tarikh : 02/11/2018
         ๐ŸŽˆ Masa : 8.30 p.m
         ๐ŸŽˆ Tempat : Restoran Seafood D'Muara Sg.Besar

    ๐Ÿ›‘ CEPATโ— CEPATโ— CEPATโ—
     Rebut lah peluang untuk mendapatkan tiket free makan malam ikan bakar & seafood bersama-sama CEO BioRich 

    Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi no. dibawah 

    HQ BIORICH:03-32248721
    EN ZAKI : 013-2396395
    EN SAUFI : 019-6175100
    PN NOR : 019-7725338
    PN ZAINUN : 017-2558482
    PN YUNI : 019-3880098

    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

    3โƒฃ ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰TAHNIAH KEPADA PEMENANG KEMPEN SALE MULTIPLE POT:KIT๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ  

    โญZamrich80
    Nukhairul Affunizam bin Muhammad Asri
    0199942443
    Kota Baharu

    โญAjrich
    Muhammad Abidi bin Johari
    01120557276
    Pasir Mas

    โญhanisezlan6
    Muhammad Hanis Ezlan bin Sapuan
    0194226224
    Sungai Besar


    ๐ŸŽˆTahniah & Syabas Kepada Para Pemenang Anda sememangnya adalah insan TERHEBAT๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

    โœจ Hadiah Hamper Akan Disampaikan Semasa Majlis Makan Malam Bersama CEO BioRich

    Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi no. dibawah

    BIORICH OFFICE : 0107788408

    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

    4โƒฃ Program Taklimat Usahawan Biorich (TUBI) Bersama CEO Biorich
    ๐Ÿ‹โ€โ™€๐Ÿ‹โ€โ™€๐Ÿ‹โ€โ™€๐Ÿ‹โ€โ™€๐Ÿ‹โ€โ™€๐Ÿ‹โ€โ™€๐Ÿ‹โ€โ™€

    Tarikh: 20/10/2018
    Hari: SABTU
    Masa: 3:00 Petang
    Tempat: KEDAI MAKAN KAK YAH
    Lot 1765-A, Jalan Pasir Putih, Kg Kubang Tin, 16400 Melor, Kelantan. 

    JAMUAN MAKAN & CABUTAN BERTUAH DISEDIAKANโ˜•๐Ÿฅ—๐ŸŽŠ

    Sebarang pertanyaan hubungi: 

    Pn. Fasimah - 0174429404
    En. Ramly - 0142945364
    En. Abidi - 01120557276
    En. Affunizam - 0199942443
    En. Razali - 0125416170
    Pn. Azuanny - 0139702027
    Pn. Zawiyah - 0179054569
    Pn. Rosiah - 01117853977
    Pn. Rohana - 0194640881
    En. Rosdi - 0148128098
    Pn. Rospauzila - 0129676513
    Pn. Azianey - 0183210109
    En. Shah - 0183890109
    Pn. Nini - 0133903096
    Pn. Rosliza - 0168867686
    Pn. Junaidah - 0179543728 
    Pn. Noraini - 0104159123
    Pn. Rohani - 0199388960

    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

    5โƒฃ ๐Ÿ€KIT D0 [ RM160] : KELUARGA SIHAT๐Ÿ€
    =============

    Akn dilancarkan dlm masa terdekat.

    Objektif utk melengkapkan Set 3id sekeluarga = D0 ร— 3id :

    1. D0 : Kit Suami.

    2. D0 : Kit IU Series (isteri).

    3. D0 : Kit Keluarga (TERBARU).๐Ÿ’ฅ
    ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

    i/ VCO 150ml.
    ii/ VCOS 30pcs.
    iii/ D'TG 5pcs.
    iv/ Bioshape 12pcs.
    v/ NeuroUp 100gm

    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

    6โƒฃ โ— PERHATIAN โ— 

    โ™ฆBermula 2/7/2018 , Waktu Operasi Biorich pada 

    Jam: 9.00 Pagi - 5 Petang 
    Hari: Isnin - Sabtu 

    ๐Ÿ“ฎ Waktu Pengeposan pada hari Sabtu sehingga jam 12.00 tengahari sahaja.

    ๐Ÿ“ŒPembayaran selepas jam 12.00 tengahari akan di pos pada hari Isnin

    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– 

    7โƒฃ INFO BIORICH
    โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—

    ๐Ÿ€TESTIMONI PRODUK๐Ÿ€

    ๐ŸŽˆNama    : Premalatha A/P Krishina

    ๐ŸŽˆMasalah    : Masalah Kelemumur

    ๐ŸŽˆProduk    : VCO

    ๐Ÿšจ Akak baru guna VCO ni, kelemumur akak yang berkeping-keping dekat kepala dah berkurangan. Kalau sebelum ni akak pakai produk lain untuk hilangkan kelemumur tapi semuanya tidak beri hasil yang akak nak tapi dengan VCO ni akak puas hati dengan kesannya. Menyesalnya lambat kenal dengan produk VCO ni, tak perlu la nak melabur banyak duit pada produk lain. Sekarang dengan VCO ni rambut & kulit kepala akak dah bebas kelemumur dan tak gatal macam dulu lagi.


Pelanggan VVIP Terkini

  •  - baihaqi90 (, )
  •  - mekjah44 (, )
  •  - firdaus92 (, )
  •  - nurazain (, )
  •  - robiahjerangau (, )
  •  - matrahimlati (, )
  •  - kakyahmdpm (, )
  •  - kamariah68 (, )
  •  - zakiah987 (, )
  •  - jamurin6 (, )
  •  - hamilah (, )
  •  - haslina35 (, )
  •  - abdullahvco04 (, )
  •  - huzaifahvco05 (, )
  •  - kokma (, )
  •  - firdausvco85 (, )
  •  - maklang38 (, )
  •  - miswatimdnor (, )
  •  - pakteh (, )
  •  - yamahmad (, )


Home

Penyakit & VCO


ABJ 2017

Jadual Aktiviti

Pembayaran

Status Order Anda

Penghantaran

Syarat & Terma

Biorich Apps

Panduan Pelanggan


Download

Usahawan OtaiPOS

Artikel

CSR Biorich

I-Usahawanita

MOTIACTION 1

Belajar Bisnes Online

Shoponline D3


LANGGAN BERITA

NAMA ANDA :

BANDAR :

ALAMAT E-MAIL :


SENARAI PRODUK BIORICH


  • Bravo Booster

  • Bioshape Booster

  • Neuro UP IQ Genius Booster

  • TAWARAN ULTRA GEL FAT BURNER

  • Set Produk Kecantikan IU Series

  • IU Series V-Suci

  • IU Series V-Segar

  • Virgin Coconut Oil Super 180

  • Virgin Coconut Oil + Extra Virgin Olive Oil

  • Genius Chewable Tablet Minda

  • Jambu Putih Gebu Tanpa Gula

  • Man Cho Pomade (Extra Strong Hold)

  • Man Cho Pomade (Strong Hold)

  • Man Cho Pomade (Extra Shine)

  • Cocoa Dara Collagen

  • Tonik Rambut Wanita (HUGO)

  • Tonik Rambut Lelaki (POLO)

  • Virgin Coconut Oil Super

  • Kopi Nanduk O

  • Stevia 3 In 1

  • Kopi Nanduk Pouch (1 PEK)

  • Bio-Deodorant

  • Losyen For You

  • Kopi Nanduk Board

  • Firming Extra Cream

  • Jambu Putih Gebu

  • Bioshape Lotion

  • Delima Collagen (Tanpa Gula Tebu)

  • Kopi Tarong (Tanpa Gula Tebu)

  • Virgin Coconut Oil Double Premium

  • Delima Collagen

  • Kopi Tarong

  • Virgin Coconut Oil S Capsule

  • Orange Collagen

BIORICH

Di BioRich, Kekayaan untuk adalah untuk semua di mana kami ingin memberi ruang kejayaan kepada semua pelanggan & usahawan untuk berjaya dan meningkatkan taraf hidup dengan menawarkan peluang perniagaan yang inovatif & kreatif serta kualiti produk yang tinggi.

Biorich yakin dengan penawaran Hadiah Wang Tunai yang lumayan, seimbang dan tidak membebankan serta realistik ianya benar-benar dapat merealisasikan impian usahawan-usahawan yang komited menjadi berjaya, kaya dan barakah. InsyAllah.

 

KHIDMAT PENGHANTARAN