Ikuti Kami Di    Selamat Datang!  Login / Daftar   Refferal Anda : biorich

Firming Extra Cream

Firming Extra Cream

Berat : 50 gram

Kod Produk : GST-EFC

RM 70.00


Firming Extra Cream






Semua wanita mengimpikan payudara yang tegang, montok, cerah dan gebu. Firming Extra Cream merupakan formulasi ekslusif untuk wanita merealisasikan impian tersebut. Firming Extra Cream dapat membantu menegangkan jaringan otot-otot yang kendur agar menjadi tegang dan padat serta kental.Ianya bertindak dengan menyerap ke bawah lapisan kulit dan mengaktifkan sel-sel jaringan yang lemah untuk menjadikannya lebih kuat agar ia dapat berbentuk bulat, pejal dan kental serta kulit sekitarnya lebih putih dan gebu.


KELEBIHAN FIRMING EXTRA CREAM
- Meremajakan bentuk tubuh.
- Memelihara kulit, Anti-kanser.
- Mengurangkan kedut dan masalah tahi lalat
- Bertindak sebagai anti penuaan (pada bahagian yang dirawat).
- Menjadikan kulit lebih muda dan cantik terutama di kawasan yang berkenaan.
- Membesarkan & menegangkan bahagian berkenaan.


CARA PENGGUNAAN


1) Sapukan Firming Extra Cream pada waktu pagi dan malam.
2) Buat urutan secara bulatan (bahagian kanan sapuan mengikut pusingan jam, manakala bahagian kiri sapuan melawan pusingan jam).
3) Buat urutan perlahan dari bawah bahagian berkenaan mengarah keatas, sehingga paras garisan leher.

Nota : Pengguna disarankan menggunakan produk selama sebulan pada waktu pagi dan malam (sebagai permulaan), dan sekali sehari untuk mengekalkan atau pemeliharaan. Produk ini diformulasikan secara khusus (tidak melekit) agar pengguna tidak perlu menunggu sebelum memakai pakaian.


KANDUNGAN 
Water, Butylene Glycol, Gelinnov, Protachem, Jojoba Oil, Inca Inchi Oil, Kigeline, Phytrogen, Liftiss, Mihapol, Virgin Coconut Oil, Preservative.

Berat : 50g


TESTIMONI PENGGUNA
Kami mengalu-alukan sebarang testimoni daripada pengguna Firming Extra Cream. Testimoni terpilih akan diberikan hadiah produk dari pihak syarikat. Testimoni boleh di hantar melalui alamat surat-menyurat, email serta faks.

Alamat : BIORICH MARKETING, No. 15 Jalan PPSL 1, Pusat Perniagaan Sungai Lias, 45300 Sungai Besar, Selangor Darul Ehsan.

Faks : 03-3224 2321

Email : bio.rich@yahoo.com

Borang Testimoni Biorich (DOWNLOAD)



INFO HERBA FIRMING EXTRA CREAM


MINYAK KELAPA DARA

Minyak Kelapa Dara amat baik digunakan sebagai pelembab kulit. Ia bertindak sebagai pelembab yang berkesan pada semua jenis kulit termasuk kulit kering. Minyak kelapa dara membantu mengelakkan kulit menjadi kering dan mengelupas. Ia juga melambatkan proses penuaan kulit. Ia mampu merawat pelbagai jenis penyakit kulit seperti psoriasis, dermatitis, eksim serta jangkitan kulit yang lain.

Fungsi Minyak Kelapa Dara

1) Sebagai pelembap semulajadi.
2) Anti penuaan.
3) Merawat masalah kulit berjerawat.
4) Sebagai pembersih muka semulajadi.
5) Melembutkan kulit.
6) Mencantikkan kulit.


MINYAK JOJOBA


Minyak Jojoba mempunyai pelbagai bahan organik dan mineral, sumber semulajadi untuk menjadikan kulit lebih cantik dan muda. Ia membantu mengurangkan garis-garis halus, parut dan tisu lemak. Ia juga berkesan untuk merawat kulit yang bermasalah seperti jerawat, jeragat, psoriasis dan sebagainya.

Minyak Jojoba juga mengurangkan keradangan kulit serta meningkatkan pertumbuhan semulajadi kolagen. Ia juga bertindak sebagai perlindungan dari sinaran UV matahari serta melambatkan proses penuaan.

Fungsi Minyak Jojoba

1) Sebagai pelembap semulajadi.
2) Anti penuaan.
3) Merawat masalah kulit berjerawat.
4) Sebagai pembersih muka semulajadi.
5) Melembutkan kulit.
6) Mencantikkan kulit.
7) Anti keradangan.


MINYAK INCA INCHI


Inca Inchi merupakan tumbuhan Amazonia Peru, dikenali oleh orang tempatan peru beribu-ribu tahun yang lalu. Minyak Inca Inchi diperolehi dari biji benih serta melalui proses tekanan sejuk (cold pressure) diikuti dengan proses mekanikal seperti, decantation, penapisan dan penyahbauan. Daripada semua sumber semulajadi yang dikenali, Minyak Inca Inchi adalah minyak yang paling kaya dengan Omega 3, berbanding dengan minyak lain yang digunakan di seluruh dunia. Ia kaya dengan asid lemak tak tepu merangkumi hampir 94% daripada komposisinya. Minyak Inca Inchi digunakan dalam sumber pemakanan kerana mempunyai nisbah yang terbaik iaitu Omega 3 (alfa-linolenik) dan Omega 6 (linoleik).

Komposisi Minyak Inca Inchi


Kaya dengan asid lemak tak tepu dan Omega 3.

Omega 3 (alpha-linolenic acid) : 45-60%
Omega 6 (alpha-linoleic acid) : 25-37%
Omega 9 (Oleic acid) : 8-12%
Palmitic Acid : 3-5%
Stearic Acid : 1.5-3.5%

Fungsi Minyak Inca Inchi

1) Membolehkan pertumbuhan semula kulit (epidermis).
2) Memelihara keseimbangan kulit.
3) Memperbaiki tekstur kulit.
4) Melembutkan kulit.



Gambarajah diatas menunjukkan minyak inca inchi mampu mempercepatkan proses pertumbuhan semula kulit baru.


Gambarajah diatas menunjukkan minyak inca inchi mampu memperbaiki tekstur dan kelembutan kulit.


KIGELINE

Payudara wanita bercantum dengan toraks (kerangka badan) oleh ligamen Cooper (tiada otot tensing). Ia hanya disokong oleh struktur kulit (form the cutaneous envelop). Payudara akan hilang ketegangan & ketegasan akibat daripada proses seperti bersalin, diet, menopaus dan sebagainya. Ini menyebabkan payudara kurang menarik dari segi penampilan.

Fungsi Kigeline

1) Merawat tona warna kulit.
2) Menegangkan bahagian dada.
3) Meningkatkan ketegasan & keanjalan kulit.

Asal Kigeline


Kigelia Africana adalah pokok yang dijumpai di barat Afrika (Nama Botani : Bignoniaceae). Pokok ini mengeluarkan buah-buahan yang besar seberat lebih dari 5 kg. Pulpa buah ini digunakan secara tradisional oleh wanita untuk memelihara serta mencantikkan payudara mereka.


Gambarajah diatas menunjukkan ujian klinikal kigeline, 20 sukarelawan diuji untuk melihat keberkesanan kigeline. Hasilnya, lebih 50% sukarelawan merasai peningkatan ketegangan & ketegasan pada kulit dan dada dan 70% merasai peningkatan keanjalan kulit.


LIFTISS

Kulit manusia mengalami proses penuaan. Proses penuaan berlaku secara semulajadi disebabkan genetik penuaan yang ada pada setiap manusia. Proses penuaan boleh dilihat apabila keanjalan kulit berkurang iaitu kulit berkedut, kering dan kasar.

Liftiss adalah ekstrak (diambil dari biji buah pokok Baobab di benua Afrika) yang berfungsi untuk; melicinkan, menyegarkan serta melembapkan lapisan kulit (epirdemis). Liftiss berupaya menyusun semula struktur kulit agar dapat mengurangkan kesan proses penuaan seperti kulit berkedut.

Fungsi Liftiss

1) Melicin & meratakan kedutan.
2) Melembapkan kulit.
3) Menyegarkan kulit.

Asal Liftiss


Liftiss diambil dari biji buah pokok Baobab (Adansonia Digitata). Pokok ini berketinggian 20 hingga 25 meter dan dijumpai di benua Afrika. Orang Afrika menganggap pokok ini suci. Jangka hayat pokok adalah luar biasa, berusia antara 2000 dan 3000 tahun. Isi buahnya digunakan dalam perubatan tradisional Afrika, berfungsi sebagai anti-piretik.


Gambarajah diatas menunjukkan ujian klinikal kesan Liftiss terhadap kulit manusia. Gambar T 0 merupakan kulit berkedut sebelum dan gambar T 5 adalah kesan selepas 5 minit penggunaan Liftiss. Terdapat perubahan ketara pada kulit; kulit lebih lembut, rata, kurang berkedut serta lembap. 


MULTI EX HYDRO PHYTOGEN

Merupakan sebuah kompleks fitoestrogen untuk mengekalkan keseimbangan hormon wanita. Satu ekstrak tumbuhan semulajadi yang terdiri daripada beberapa ekstrak tumbuhan iaitu Racemosa cimicifga, Polygonum Cuspidatum, Kacang Soya, Angelica Polymorpha Sinensis, Red Clover, Delima, Kudzu dan Pueraria Mirifica.

Fungsi Multi Ex Hydro Phytogen

1) Meningkatkan tekstur payudara supaya lembut dan cantik.
2) Menegangkan dan membesarkan bentuk & saiz payudara wanita dengan merangsang pertumbuhan sel di dalam kelenjar susu.


Multi Ex Hydro Phytogen berfungsi untuk menyeimbangkan hormon estrogen pada wanita.

Figure 1, apabila umur bawah 35 tahun, paras estrogen berada pada tahap tinggi, phytogen bertindak sebagai antagonis (lawan) untuk menyeimbangkan estrogen pada bahagian receptor (umur).

Apabila umur 35 tahun ke atas, paras estrogen menurun dengan mendadak disebabkan faktor usia, phytogen bertindak sebagai agonis (tolong) untuk menyeimbangkan estrogen yang menyusut.


Keputusan ujian penggunaan Multi Ex Hydro Phytogen



Video Firming Extra Cream

Info Terkini Biorich

    ๐Ÿ“œ BERITA & INFO TERKINI BIORICH 17/10/2018 (RABU) ๐Ÿ“œ 
    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

    1โƒฃ INFO BIORICH
    โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—
    โœ…TAKLIMAT USAHAWAN BIORICH (TUBI) & KELAS ASAS BISNES BIORICH EDISI KHAS BERSAMA CEO :-

    ๐ŸŽ‰ Pada hari Sabtu (20/10/2018)
    ๐ŸŽ‰Masa : 9am~ 12.30pm
    ๐ŸŽ‰ Tempat : HQ BioRich

    โœ…๐ŸŽŠ Cabutan Bertuah Akan Diadakan Untuk Peserta Yang Hadirโ€ผโ€ผ๐ŸŽŠ

    โœ… ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰Penyampaian Hadiah Misteri Untuk 3 Pemenang Kempen Sale Multiple POT:KIT Untuk Fasa1๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ

    ๐ŸŽˆKursus yang disediakan:-
    1] Cara daftar ahli & vip

    2] Cara semak Hadiah Wang Tunai dan withdraw

    3] Setting hp utk Biz Biorich

    4] Seni & teknik table talk

    5] Program : Bulatkan Tekat & Ber1Hatiโค.


    ๐Ÿฅ‹Semua Usahawan yg SERIOUS hendak capai tahap berjaya Kaya, wajib hadir๐Ÿ‹โ€โ™‚๐Ÿ‹โ€โ™€.
    ๐Ÿšดโ€โ™€๐Ÿšดโ€โ™‚๐Ÿšดโ€โ™€๐Ÿšดโ€โ™‚๐Ÿšดโ€โ™€๐Ÿšดโ€โ™‚๐Ÿšดโ€โ™€

    Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi no. dibawah 

    HQ BIORICH:03-32248721
    EN ZAKI : 013-2396395
    EN SAUFI : 019-6175100
    PN NOR : 019-7725338
    PN ZAINUN : 017-2558482
    PN YUNI : 019-3880098

    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

    2โƒฃ INFO BIORICH
    โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—

    โœ…KEMPEN SALE MULTIPLE POT:KIT

    ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰Hadiah Hamper Misteri Menanti 3 Pemenang

    ๐ŸŽฏBermula tarikh:-
         ๐ŸŽˆ1 - 15/10 (FASA1)
         ๐ŸŽˆ16 - 31/10 (FASA2)

    ๐Ÿ€Dengan Syarat Yang Sangat Mudah
    โœจAhli biorich yg menaja paling ramai dan mengumpul point penajaan terbanyak seperti kiraan berikut:-
          โญD0 : 1 point
          โญD1 : 2 point
          โญD2 : 6 point
          โญD3 : 14 point

    INFO BIORICH
    โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—

    ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Program Khas Meraikan Sesiapa Yang Mengambil Pakej D3 Pada Bulan 9 DAN 10 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

         ๐ŸŽˆ Hari : Jumaat
         ๐ŸŽˆ Tarikh : 02/11/2018
         ๐ŸŽˆ Masa : 8.30 p.m
         ๐ŸŽˆ Tempat : Restoran Seafood D'Muara Sg.Besar

    ๐Ÿ›‘ CEPATโ— CEPATโ— CEPATโ—
     Rebut lah peluang untuk mendapatkan tiket free makan malam ikan bakar & seafood bersama-sama CEO BioRich 

    Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi no. dibawah 

    HQ BIORICH:03-32248721
    EN ZAKI : 013-2396395
    EN SAUFI : 019-6175100
    PN NOR : 019-7725338
    PN ZAINUN : 017-2558482
    PN YUNI : 019-3880098

    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

    3โƒฃ ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰TAHNIAH KEPADA PEMENANG KEMPEN SALE MULTIPLE POT:KIT๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ  

    โญZamrich80
    Nukhairul Affunizam bin Muhammad Asri
    0199942443
    Kota Baharu

    โญAjrich
    Muhammad Abidi bin Johari
    01120557276
    Pasir Mas

    โญhanisezlan6
    Muhammad Hanis Ezlan bin Sapuan
    0194226224
    Sungai Besar


    ๐ŸŽˆTahniah & Syabas Kepada Para Pemenang Anda sememangnya adalah insan TERHEBAT๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

    โœจ Hadiah Hamper Akan Disampaikan Semasa Majlis Makan Malam Bersama CEO BioRich

    Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi no. dibawah

    BIORICH OFFICE : 0107788408

    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

    4โƒฃ Program Taklimat Usahawan Biorich (TUBI) Bersama CEO Biorich
    ๐Ÿ‹โ€โ™€๐Ÿ‹โ€โ™€๐Ÿ‹โ€โ™€๐Ÿ‹โ€โ™€๐Ÿ‹โ€โ™€๐Ÿ‹โ€โ™€๐Ÿ‹โ€โ™€

    Tarikh: 20/10/2018
    Hari: SABTU
    Masa: 3:00 Petang
    Tempat: KEDAI MAKAN KAK YAH
    Lot 1765-A, Jalan Pasir Putih, Kg Kubang Tin, 16400 Melor, Kelantan. 

    JAMUAN MAKAN & CABUTAN BERTUAH DISEDIAKANโ˜•๐Ÿฅ—๐ŸŽŠ

    Sebarang pertanyaan hubungi: 

    Pn. Fasimah - 0174429404
    En. Ramly - 0142945364
    En. Abidi - 01120557276
    En. Affunizam - 0199942443
    En. Razali - 0125416170
    Pn. Azuanny - 0139702027
    Pn. Zawiyah - 0179054569
    Pn. Rosiah - 01117853977
    Pn. Rohana - 0194640881
    En. Rosdi - 0148128098
    Pn. Rospauzila - 0129676513
    Pn. Azianey - 0183210109
    En. Shah - 0183890109
    Pn. Nini - 0133903096
    Pn. Rosliza - 0168867686
    Pn. Junaidah - 0179543728 
    Pn. Noraini - 0104159123
    Pn. Rohani - 0199388960

    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

    5โƒฃ ๐Ÿ€KIT D0 [ RM160] : KELUARGA SIHAT๐Ÿ€
    =============

    Akn dilancarkan dlm masa terdekat.

    Objektif utk melengkapkan Set 3id sekeluarga = D0 ร— 3id :

    1. D0 : Kit Suami.

    2. D0 : Kit IU Series (isteri).

    3. D0 : Kit Keluarga (TERBARU).๐Ÿ’ฅ
    ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

    i/ VCO 150ml.
    ii/ VCOS 30pcs.
    iii/ D'TG 5pcs.
    iv/ Bioshape 12pcs.
    v/ NeuroUp 100gm

    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

    6โƒฃ โ— PERHATIAN โ— 

    โ™ฆBermula 2/7/2018 , Waktu Operasi Biorich pada 

    Jam: 9.00 Pagi - 5 Petang 
    Hari: Isnin - Sabtu 

    ๐Ÿ“ฎ Waktu Pengeposan pada hari Sabtu sehingga jam 12.00 tengahari sahaja.

    ๐Ÿ“ŒPembayaran selepas jam 12.00 tengahari akan di pos pada hari Isnin

    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– 

    7โƒฃ INFO BIORICH
    โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—

    ๐Ÿ€TESTIMONI PRODUK๐Ÿ€

    ๐ŸŽˆNama    : Premalatha A/P Krishina

    ๐ŸŽˆMasalah    : Masalah Kelemumur

    ๐ŸŽˆProduk    : VCO

    ๐Ÿšจ Akak baru guna VCO ni, kelemumur akak yang berkeping-keping dekat kepala dah berkurangan. Kalau sebelum ni akak pakai produk lain untuk hilangkan kelemumur tapi semuanya tidak beri hasil yang akak nak tapi dengan VCO ni akak puas hati dengan kesannya. Menyesalnya lambat kenal dengan produk VCO ni, tak perlu la nak melabur banyak duit pada produk lain. Sekarang dengan VCO ni rambut & kulit kepala akak dah bebas kelemumur dan tak gatal macam dulu lagi.


Pelanggan VVIP Terkini

  •  - baihaqi90 (, )
  •  - mekjah44 (, )
  •  - firdaus92 (, )
  •  - nurazain (, )
  •  - robiahjerangau (, )
  •  - matrahimlati (, )
  •  - kakyahmdpm (, )
  •  - kamariah68 (, )
  •  - zakiah987 (, )
  •  - jamurin6 (, )
  •  - hamilah (, )
  •  - haslina35 (, )
  •  - abdullahvco04 (, )
  •  - huzaifahvco05 (, )
  •  - kokma (, )
  •  - firdausvco85 (, )
  •  - maklang38 (, )
  •  - miswatimdnor (, )
  •  - pakteh (, )
  •  - yamahmad (, )


Home

Penyakit & VCO


ABJ 2017

Jadual Aktiviti

Pembayaran

Status Order Anda

Penghantaran

Syarat & Terma

Biorich Apps

Panduan Pelanggan


Download

Usahawan OtaiPOS

Artikel

CSR Biorich

I-Usahawanita

MOTIACTION 1

Belajar Bisnes Online

Shoponline D3


LANGGAN BERITA

NAMA ANDA :

BANDAR :

ALAMAT E-MAIL :


SENARAI PRODUK BIORICH


  • Bravo Booster

  • Bioshape Booster

  • Neuro UP IQ Genius Booster

  • TAWARAN ULTRA GEL FAT BURNER

  • Set Produk Kecantikan IU Series

  • IU Series V-Suci

  • IU Series V-Segar

  • Virgin Coconut Oil Super 180

  • Virgin Coconut Oil + Extra Virgin Olive Oil

  • Genius Chewable Tablet Minda

  • Jambu Putih Gebu Tanpa Gula

  • Man Cho Pomade (Extra Strong Hold)

  • Man Cho Pomade (Strong Hold)

  • Man Cho Pomade (Extra Shine)

  • Cocoa Dara Collagen

  • Tonik Rambut Wanita (HUGO)

  • Tonik Rambut Lelaki (POLO)

  • Virgin Coconut Oil Super

  • Kopi Nanduk O

  • Stevia 3 In 1

  • Kopi Nanduk Pouch (1 PEK)

  • Bio-Deodorant

  • Losyen For You

  • Kopi Nanduk Board

  • Firming Extra Cream

  • Jambu Putih Gebu

  • Bioshape Lotion

  • Delima Collagen (Tanpa Gula Tebu)

  • Kopi Tarong (Tanpa Gula Tebu)

  • Virgin Coconut Oil Double Premium

  • Delima Collagen

  • Kopi Tarong

  • Virgin Coconut Oil S Capsule

  • Orange Collagen

BIORICH

Di BioRich, Kekayaan untuk adalah untuk semua di mana kami ingin memberi ruang kejayaan kepada semua pelanggan & usahawan untuk berjaya dan meningkatkan taraf hidup dengan menawarkan peluang perniagaan yang inovatif & kreatif serta kualiti produk yang tinggi.

Biorich yakin dengan penawaran Hadiah Wang Tunai yang lumayan, seimbang dan tidak membebankan serta realistik ianya benar-benar dapat merealisasikan impian usahawan-usahawan yang komited menjadi berjaya, kaya dan barakah. InsyAllah.

 

KHIDMAT PENGHANTARAN