Ikuti Kami Di    Selamat Datang!  Login / Daftar   Refferal Anda : biorich

Syarat & Terma

Syarat & Terma :..: Biorich


Pihak syarikat berhak menentukan sebarang ketetapan atau perubahan terhadap semua perkara di dalam sistem ini.

Kelayakan Untuk Menjadi Pelanggan VVIP Otai Pos

  • Pendaftaran pelanggan hanya sekali untuk 1 ID pelanggan sahaja.
  • Had umur pelanggan ialah 12 tahun dan keatas sahaja. Kanak-kanak dibawah umur atau memiliki mykid tidak layak mendaftar.
  • Ibubapa dibenarkan mendaftarkan nama anak untuk tujuan perniagaan Otai-Pos serta menguruskan akaun tersebut selagi tidak menyalahi syarat & terma.
  • Tidak dibenarkan menggunakan maklumat peribadi mana-mana individu dengan tujuan mendaftar tanpa pengetahuan individu tersebut.


TANGGUNGJAWAB SEBAGAI PELANGGAN VVIP OTAI POS
  • Pelanggan OTAI POS adalah pelanggan yang bebas menjalankan perniagaan OTAI POS MARKETING. Pelanggan OTAI POS tidak dibenarkan untuk menggelarkan diri anda sebagai pekerja OTAI POS MARKETING atau mengakui bahawa anda mempunyai kuasa untuk OTAI POS MARKETING.
  • Pelanggan harus akur dengan peraturan, kod-kod etika, polisi dan tatacara yang telah ditetapkan oleh OTAI POS MARKETING.
  • Pelanggan tidak dibenarkan menokok tambah atau membuat sebarang pengakuan yang tidak dibenarkan ke atas produk BIORICH.
  • Semua Pelanggan VVIP OTAI POS MARKETING adalah ditawarkan dengan tawaran HADIAH dan tertakluk kepada semua syarat di OTAI POS MARKETING. 
  • Sebagai Pelanggan OTAI POS, anda bersetuju untuk menerima sebarang email, YM, panggilan telefon, SMS, Whatsapp dan lain-lain perhubungan yang berkaitan dengan perniagaan OTAI POS ini. Kami sentiasa menjaga privasi anda dan sama sekali tidak akan berkongsi kepada pihak ke-3 atau mendedahkan maklumat perhubungan anda kepada pihak lain selain kepada rakan niaga SENIOR dan JUNIOR anda sahaja.
  • Sebagai pelanggan OTAI POS, anda bertanggungjawab menjaga nama baik OTAI POS dan memberi maklumat yang benar dan tepat.
  • Anda dilarang membuka lebih dari satu akaun pelanggan atau mendaftarkan orang lain tanpa persetujuan orang tersebut. Jika anda membantu mendaftarkan pelanggan lain, anda perlu memberi nama ID pelanggan dan katalaluan baru dengan segera. Anda tidak dibenarkan menyimpan, memegang atau membuka ID pelanggan dan kata laluan pelanggan OTAI POS yang lain.
  • TAWARAN HADIAH WANG TUNAI OTAI POS yang ditunjukkan di laman web biorich.my hanyalah ketetapan syarikat. 


Notis Kemudahan & Surat Menyurat

  • Sebarang notis atau surat-menyurat daripada syarikat OTAI POS MARKETING akan dihantar kepada pelanggan berdasarkan alamat yang diberikan oleh pelanggan untuk tujuan pemberitahuan atau promosi. 


Hak Untuk Pembatalan

  • Di masa hadapan, sekiranya OTAI POS MARKETING (Ibu Pejabat)  perlu mengambil tindakan terhadap Pelanggan, OTAI POS MARKETING memegang kuasa penuh untuk membatalkan segala  akaun Pelanggan.


Garisan Undang-Undang Dan Jurisdikasi

  • OTAI POS MARKETING berhak untuk mengambil tindakan terhadap mana-mana Pelanggan yang melanggar atau menyalahi kod etika syarikat OTAI POS MARKETING. 


Pewaris Untuk Ahli Yang Meninggal Dunia @ Hilang Upaya

  • Sekiranya berlaku kematian atau hilang upaya, pewaris yang sah boleh mewarisi kesemua hak ke atas akaun Pelanggan tersebut dengan menunjukkan bukti kepada OTAI POS MARKETING.


Pemansuhan & Penggantungan Akaun Pelanggan

  • OTAI POS MARKETING memegang kuasa penuh untuk memansuhkan atau menggantung akaun Pelanggan dengan serta-merta sekiranya Pelanggan tersebut didapati bersalah dalam membuat perkara-perkara tersebut :-
  • -- Pelanggan terbabit didapati telah membawa kerosakan yang teruk kepada perniagaan, reputasi atau operasi OTAI POS MARKETING dan rangkaian OUTLET ONLINE.
  • -- Pelanggan telah memperkenalkan perniagaan OTAI POS MARKETING dengan cara terpesong dan termasuk menjual produk dibawah harga Pelanggan.
  • -- Pelanggan tidak dibenarkan untuk melintas daripada komuniti asal ke komuniti lain dan juga tidak dibenarkan untuk menarik Pelanggan lain ke dalam komunitinya.
  • -- Pelanggan tidak dibenarkan membuat pakatan berunsur hasutan untuk memecahbelahkan Pelanggan dan OTAI POS MARKETING atau sesama Pelanggan.


Penukaran Hak Milik Akaun Kepada Orang Ketiga

  • Pelanggan boleh menukar hak milik akaun kepada orang ketiga atas persetujuan kedua-dua belah pihak dan dipersetujui oleh OTAI POS MARKETING.
  • Pastikan akaun Pelanggan tersebut tidak melanggar mana-mana peraturan, syarat, polisi dan tatacara OTAI POS MARKETING.
  • Setiap pertukaran mestilah besertakan surat kebenaran pihak penama akaun dan kad pengenalan penama akaun.
  • OTAI POS MARKETING memegang kuasa penuh dalam meluluskan ataupun tidak di atas pertukaran tersebut.


Akaun Pelanggan VVIP Anda Akan Dibatalkan Sekiranya Melanggar Peraturan Berikut :-

  • Anda mendaftar lebih daripada 1 ID Pelanggan.
  • Pelanggan mendaftar lebih dari sekali @ menggunakan nama pihak lain sebagai proksi yang bertujuan untuk memanipulasi hadiah wang tunai.
  • Pelanggan memindahkan Baki E-Wallet Pelanggan lain tanpa kebenaran.
  • Pelanggan memindahkan Baki E-Wallet dari ID Pelanggan lain (Banyak ID) pada jumlah yang mencurigakan serta bertujuan untuk memanipulasi hadiah wang tunai.
  • Memindahkan @ memujuk Pelanggan dari komuniti lain ke komuniti anda. (Mencantas)
  • Pelanggan tidak dibenarkan sama sekali mengguna pakai konsep MLM @ Direct Selling kerana ini adalah Bisnes berkonsepkan OTAI-POS (Online Trading Affiliate & Pos).
  • Pelanggan menjual produk di bawah harga Pelanggan.


KETETAPAN SYARIKAT OTAI POS MARKETING



Adalah dengan ini ditegaskan bahawa syarikat berhak untuk menentukan sebarang ketetapan atau sebarang perubahan terhadap semua perkara dan dalam apa jua keadaan dalam sistem ini, samada yang berkaitan dengan sistem hadiah wang tunai, sistem pemberian hadiah, kadar peratus hadiah, jumlah produk, harga, kandungan, saiz dan bentuk persembahan produk, sebarang bentuk, jumlah dan nilai hadiah yang akan diberikan, serta menentukan status Pelanggan berdasarkan peraturan yang sedia dimaklumi oleh semua Pelanggan, tanpa terlebih dahulu mendapat persetujuan dari mana-mana pihak. Walaubagaimanapun, syarikat tetap berpegang teguh pada prinsip ketelusan, keadilan, kesaksamaan serta kebijaksanaan dalam menentukan semua perkara di atas.

 

 

Info Terkini Biorich

    ๐Ÿ“œ BERITA & INFO TERKINI BIORICH 17/10/2018 (RABU) ๐Ÿ“œ 
    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

    1โƒฃ INFO BIORICH
    โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—
    โœ…TAKLIMAT USAHAWAN BIORICH (TUBI) & KELAS ASAS BISNES BIORICH EDISI KHAS BERSAMA CEO :-

    ๐ŸŽ‰ Pada hari Sabtu (20/10/2018)
    ๐ŸŽ‰Masa : 9am~ 12.30pm
    ๐ŸŽ‰ Tempat : HQ BioRich

    โœ…๐ŸŽŠ Cabutan Bertuah Akan Diadakan Untuk Peserta Yang Hadirโ€ผโ€ผ๐ŸŽŠ

    โœ… ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰Penyampaian Hadiah Misteri Untuk 3 Pemenang Kempen Sale Multiple POT:KIT Untuk Fasa1๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ

    ๐ŸŽˆKursus yang disediakan:-
    1] Cara daftar ahli & vip

    2] Cara semak Hadiah Wang Tunai dan withdraw

    3] Setting hp utk Biz Biorich

    4] Seni & teknik table talk

    5] Program : Bulatkan Tekat & Ber1Hatiโค.


    ๐Ÿฅ‹Semua Usahawan yg SERIOUS hendak capai tahap berjaya Kaya, wajib hadir๐Ÿ‹โ€โ™‚๐Ÿ‹โ€โ™€.
    ๐Ÿšดโ€โ™€๐Ÿšดโ€โ™‚๐Ÿšดโ€โ™€๐Ÿšดโ€โ™‚๐Ÿšดโ€โ™€๐Ÿšดโ€โ™‚๐Ÿšดโ€โ™€

    Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi no. dibawah 

    HQ BIORICH:03-32248721
    EN ZAKI : 013-2396395
    EN SAUFI : 019-6175100
    PN NOR : 019-7725338
    PN ZAINUN : 017-2558482
    PN YUNI : 019-3880098

    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

    2โƒฃ INFO BIORICH
    โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—

    โœ…KEMPEN SALE MULTIPLE POT:KIT

    ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰Hadiah Hamper Misteri Menanti 3 Pemenang

    ๐ŸŽฏBermula tarikh:-
         ๐ŸŽˆ1 - 15/10 (FASA1)
         ๐ŸŽˆ16 - 31/10 (FASA2)

    ๐Ÿ€Dengan Syarat Yang Sangat Mudah
    โœจAhli biorich yg menaja paling ramai dan mengumpul point penajaan terbanyak seperti kiraan berikut:-
          โญD0 : 1 point
          โญD1 : 2 point
          โญD2 : 6 point
          โญD3 : 14 point

    INFO BIORICH
    โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—

    ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Program Khas Meraikan Sesiapa Yang Mengambil Pakej D3 Pada Bulan 9 DAN 10 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

         ๐ŸŽˆ Hari : Jumaat
         ๐ŸŽˆ Tarikh : 02/11/2018
         ๐ŸŽˆ Masa : 8.30 p.m
         ๐ŸŽˆ Tempat : Restoran Seafood D'Muara Sg.Besar

    ๐Ÿ›‘ CEPATโ— CEPATโ— CEPATโ—
     Rebut lah peluang untuk mendapatkan tiket free makan malam ikan bakar & seafood bersama-sama CEO BioRich 

    Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi no. dibawah 

    HQ BIORICH:03-32248721
    EN ZAKI : 013-2396395
    EN SAUFI : 019-6175100
    PN NOR : 019-7725338
    PN ZAINUN : 017-2558482
    PN YUNI : 019-3880098

    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

    3โƒฃ ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰TAHNIAH KEPADA PEMENANG KEMPEN SALE MULTIPLE POT:KIT๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ  

    โญZamrich80
    Nukhairul Affunizam bin Muhammad Asri
    0199942443
    Kota Baharu

    โญAjrich
    Muhammad Abidi bin Johari
    01120557276
    Pasir Mas

    โญhanisezlan6
    Muhammad Hanis Ezlan bin Sapuan
    0194226224
    Sungai Besar


    ๐ŸŽˆTahniah & Syabas Kepada Para Pemenang Anda sememangnya adalah insan TERHEBAT๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

    โœจ Hadiah Hamper Akan Disampaikan Semasa Majlis Makan Malam Bersama CEO BioRich

    Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi no. dibawah

    BIORICH OFFICE : 0107788408

    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

    4โƒฃ Program Taklimat Usahawan Biorich (TUBI) Bersama CEO Biorich
    ๐Ÿ‹โ€โ™€๐Ÿ‹โ€โ™€๐Ÿ‹โ€โ™€๐Ÿ‹โ€โ™€๐Ÿ‹โ€โ™€๐Ÿ‹โ€โ™€๐Ÿ‹โ€โ™€

    Tarikh: 20/10/2018
    Hari: SABTU
    Masa: 3:00 Petang
    Tempat: KEDAI MAKAN KAK YAH
    Lot 1765-A, Jalan Pasir Putih, Kg Kubang Tin, 16400 Melor, Kelantan. 

    JAMUAN MAKAN & CABUTAN BERTUAH DISEDIAKANโ˜•๐Ÿฅ—๐ŸŽŠ

    Sebarang pertanyaan hubungi: 

    Pn. Fasimah - 0174429404
    En. Ramly - 0142945364
    En. Abidi - 01120557276
    En. Affunizam - 0199942443
    En. Razali - 0125416170
    Pn. Azuanny - 0139702027
    Pn. Zawiyah - 0179054569
    Pn. Rosiah - 01117853977
    Pn. Rohana - 0194640881
    En. Rosdi - 0148128098
    Pn. Rospauzila - 0129676513
    Pn. Azianey - 0183210109
    En. Shah - 0183890109
    Pn. Nini - 0133903096
    Pn. Rosliza - 0168867686
    Pn. Junaidah - 0179543728 
    Pn. Noraini - 0104159123
    Pn. Rohani - 0199388960

    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

    5โƒฃ ๐Ÿ€KIT D0 [ RM160] : KELUARGA SIHAT๐Ÿ€
    =============

    Akn dilancarkan dlm masa terdekat.

    Objektif utk melengkapkan Set 3id sekeluarga = D0 ร— 3id :

    1. D0 : Kit Suami.

    2. D0 : Kit IU Series (isteri).

    3. D0 : Kit Keluarga (TERBARU).๐Ÿ’ฅ
    ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

    i/ VCO 150ml.
    ii/ VCOS 30pcs.
    iii/ D'TG 5pcs.
    iv/ Bioshape 12pcs.
    v/ NeuroUp 100gm

    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–

    6โƒฃ โ— PERHATIAN โ— 

    โ™ฆBermula 2/7/2018 , Waktu Operasi Biorich pada 

    Jam: 9.00 Pagi - 5 Petang 
    Hari: Isnin - Sabtu 

    ๐Ÿ“ฎ Waktu Pengeposan pada hari Sabtu sehingga jam 12.00 tengahari sahaja.

    ๐Ÿ“ŒPembayaran selepas jam 12.00 tengahari akan di pos pada hari Isnin

    โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– 

    7โƒฃ INFO BIORICH
    โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—โ—

    ๐Ÿ€TESTIMONI PRODUK๐Ÿ€

    ๐ŸŽˆNama    : Premalatha A/P Krishina

    ๐ŸŽˆMasalah    : Masalah Kelemumur

    ๐ŸŽˆProduk    : VCO

    ๐Ÿšจ Akak baru guna VCO ni, kelemumur akak yang berkeping-keping dekat kepala dah berkurangan. Kalau sebelum ni akak pakai produk lain untuk hilangkan kelemumur tapi semuanya tidak beri hasil yang akak nak tapi dengan VCO ni akak puas hati dengan kesannya. Menyesalnya lambat kenal dengan produk VCO ni, tak perlu la nak melabur banyak duit pada produk lain. Sekarang dengan VCO ni rambut & kulit kepala akak dah bebas kelemumur dan tak gatal macam dulu lagi.


Pelanggan VVIP Terkini

  •  - baihaqi90 (, )
  •  - mekjah44 (, )
  •  - firdaus92 (, )
  •  - nurazain (, )
  •  - robiahjerangau (, )
  •  - matrahimlati (, )
  •  - kakyahmdpm (, )
  •  - kamariah68 (, )
  •  - zakiah987 (, )
  •  - jamurin6 (, )
  •  - hamilah (, )
  •  - haslina35 (, )
  •  - abdullahvco04 (, )
  •  - huzaifahvco05 (, )
  •  - kokma (, )
  •  - firdausvco85 (, )
  •  - maklang38 (, )
  •  - miswatimdnor (, )
  •  - pakteh (, )
  •  - yamahmad (, )


Home

Penyakit & VCO


ABJ 2017

Jadual Aktiviti

Pembayaran

Status Order Anda

Penghantaran

Syarat & Terma

Biorich Apps

Panduan Pelanggan


Download

Usahawan OtaiPOS

Artikel

CSR Biorich

I-Usahawanita

MOTIACTION 1

Belajar Bisnes Online

Shoponline D3


LANGGAN BERITA

NAMA ANDA :

BANDAR :

ALAMAT E-MAIL :


SENARAI PRODUK BIORICH


  • Bravo Booster

  • Bioshape Booster

  • Neuro UP IQ Genius Booster

  • TAWARAN ULTRA GEL FAT BURNER

  • Set Produk Kecantikan IU Series

  • IU Series V-Suci

  • IU Series V-Segar

  • Virgin Coconut Oil Super 180

  • Virgin Coconut Oil + Extra Virgin Olive Oil

  • Genius Chewable Tablet Minda

  • Jambu Putih Gebu Tanpa Gula

  • Man Cho Pomade (Extra Strong Hold)

  • Man Cho Pomade (Strong Hold)

  • Man Cho Pomade (Extra Shine)

  • Cocoa Dara Collagen

  • Tonik Rambut Wanita (HUGO)

  • Tonik Rambut Lelaki (POLO)

  • Virgin Coconut Oil Super

  • Kopi Nanduk O

  • Stevia 3 In 1

  • Kopi Nanduk Pouch (1 PEK)

  • Bio-Deodorant

  • Losyen For You

  • Kopi Nanduk Board

  • Firming Extra Cream

  • Jambu Putih Gebu

  • Bioshape Lotion

  • Delima Collagen (Tanpa Gula Tebu)

  • Kopi Tarong (Tanpa Gula Tebu)

  • Virgin Coconut Oil Double Premium

  • Delima Collagen

  • Kopi Tarong

  • Virgin Coconut Oil S Capsule

  • Orange Collagen

BIORICH

Di BioRich, Kekayaan untuk adalah untuk semua di mana kami ingin memberi ruang kejayaan kepada semua pelanggan & usahawan untuk berjaya dan meningkatkan taraf hidup dengan menawarkan peluang perniagaan yang inovatif & kreatif serta kualiti produk yang tinggi.

Biorich yakin dengan penawaran Hadiah Wang Tunai yang lumayan, seimbang dan tidak membebankan serta realistik ianya benar-benar dapat merealisasikan impian usahawan-usahawan yang komited menjadi berjaya, kaya dan barakah. InsyAllah.

 

KHIDMAT PENGHANTARAN